Kategorier

Producenter

Mest solgte

Leverandører

Ingen leverandører

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Handelsbetingelser

Betaling

Hos DDTri.dk kan du betale via MobilePay eller kreditkort  
Vi modtager IKKE betaling i check, postanvisning, paypal eller lign.

Finansering

Vi tilbyder finansering i samarbejde med Ikano bank 
10 eller 20 måneders rente og gebyr frit
Eneste omkostning er opstartsgebyr på 499,- ved 10 mdr og 799,- ved 20 mdr
Ved cykler over 10.000,- kan de finanseres uden opstarts gebyr ved 10 måneders rentefri
Kontakt os hvis du er interesseret i en finansering

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet ordre, så skriv venligst en e-mail med emnet "Afbestilling". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Afbestilling bør ske hurtigst muligt, helst samme dag en eventuel bestilling er foretaget.
Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til os med teksten "Afbestilling" som emne.

Forsendelses omkostninger

Du kan vælge flere forskellige forsendelses måder hos DDTri.dk
Hvad enten du ønsker hjemmelevering, levering til pakkeshop eller til erhvervs adresse, har vi en løsning
Læs mere under Fragt

Moms

Alle priser på DDTri.dk er inklusiv dansk moms (25 %).
 

Ejendomsret

Alle varer og ydelse fra DDTri.dk, er DDTri.dk’s ejendom indtil det fulde beløb er betalt.

Fortrydelsesret

Der ydes 14 dage fortrydelsesret på produkter købt på DDTri.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til dig som forbruger. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris og evt. forsendelses omkostninger.
Retur forsendelsen til os skal du selv betale.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Nord eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af DDTri.dk ud fra en mulig salgsværd i, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder. Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis varen har været i brug. Våddragter der er beskadiget af negle eller skarpe genstande tages ikke retur
Har du brugt varen, kan du stadig gøre brug af din fortrydelsesret. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du kun gøre med varen, som du kan i en fysisk butik. Er varen brugt foretager vi en konkret vurdering af, hvad vi kan sælge varen for til en anden forbruger. Den eventuelle værdiforringelse refunderes ikke.
Specielt hjemtagne varer og cykler opbygget til kunden tages ikke retur unden forudgående skriftlig aftale. Kontakt DDTri.dk herom.

Reklamation

Der gives efter købelovens §83 en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter du har modtaget varen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Du har som kunde ret til at få ubedret fejlen eller få tilsendt en ny vare, som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter dog, at reklamationen er berettiget.

Reklamation af våddragter

Alle vores våddragter er omfattet af garanti mod fabrikations og matriale fejl efter købe lovens bestemmelser
Når en skade opdages er det vigtig at stoppe brugen af dragten omgående for at begrænse skaden.
Kontakt os straks, således at skaden kan vurderes og udbedres. 
Ved enhver reperation på våddragter, som ikke er udført af DDTri.dk eller godkendt af DDTri.dk på forhånd, bortfalder garantien.
Slid, misfarvning, skader opstået ved forkert brug, "negle cuts" og lign. er ikke omfattet af garantien.

Retur

Alle produkter, der returneres til DDTri.dk skal være forsvarligt indpakket. Vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos DDTri.dk.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. Er der begået en fejl fra vores side betaler vi naturligvis forsendelsen. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af os.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet leveret til DDTri.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt levering ikke har fundet sted.

Retur adresse er følgende:
DDTri
Virkevangen 6
8960 Randers SØ

DDTri.dk returnerer beløbet inden 7 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c. Når du fortryder købet, det beløb vil blive krediteret til dit kort eller tilbagebetalt ved en overførsel til din bank.


Faktura

Der vedlægges en faktura til de leverede varer. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation.

Personoplysninger

Når du besøger DDTri.dk kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnummer, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Disse oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil aldrig sælges eller på anden måde videregives.
Dine oplysninger er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes disse oplysninger ikke krypteret.
Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder.
 

Ansvar

For at handle hos DDTri.dk skal du være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos os. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. DDTri.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Forbehold


DDTri.dk forbeholder sig ret til at ændre vilkårene, herunder priser, produkter, indhold, billeder, osv. Vi tager forbehold for trykfejl, formuleringsfejl på hjemmesiden og i alt reklamemateriale. Desuden tager vi forbehold for tekniske fejl og fejl på servere, internetforbindelser osv. og kompatibilitetsproblemer. Eventuelle mangler kan ikke gøres gældende over for hjemmesiden. Ligesom hjemmesiden ikke garanterer for data gyldighed. Hjemmesiden tager forbehold for tekniske fejl og fejl i det hele taget.
DDTri.dk forbeholder sig ret til helt at afvise enhver ordre og slette enhver kunde fra systemet uden varsel og uden yderligere forklaringer.
Besøgende på DDTri.dk er indforstået med at de registreres og der føres kontrol med deres handlinger på hjemmesiden. DDTri.dk forbeholder sig retten til helt at afvise besøgende fra dele af eller hele hjemmesiden i en ikke nærmere angivet periode via udelukkelse af IP-adresser, dette kan gøres uden varsel og uden nærmere begrundelser.

Copyright

Al materiale på hjemmesiden tilhører DDTri.dk, og må ikke viderebringes til anden side eller kopieres. Ønsker du at viderebringe oplysninger fra hjemmesiden, skal du have en skriftlig tilladelse fra os.