Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Cykler

Hos DDTri tilbyder vi et stort udvalg af triathlon- og landevejscykler samt mountainbikes (MTB). Vi har bevidst valgt at tilbyde kvalitets cykler fra de bedste producenter i verden, så som: Quintana Roo - carbon triathlon cykler Litespeed - mest kendt for titaniums racer cykler, men levere også carbon racer og titaniums MTB

Cykler Der er ingen varer i denne kategori.

Underkategorier

  • Triathlon cykler

    Quintana Roo er navnet på det ældste triathlon cykelmærke. Det blev grundlagt i 1987 af Dan Empfield, som navngav firmaet efter det sted i verden, han holdt allermest af, nemlig Quintana Roo, Mexico. I 1989 blev den første tri-specifikke produceret med aerobars og en helt unik geometri. Siden da har Quintana Roo været førende indenfor innovativ tænkning og udvikling af triathlon cykler. Med topmodellen, Illicito, ser man virkelig, hvordan et firma, der udelukkende laver triathlon specifikke cykler, kan skabe en aerodynamisk topcykel. Vi har kun carbon triathlon cykler hos DDTri.

  • MTB Cykler

    Hos DDTri har vi det mærke i verden, der er allerbedst til at arbejde med titanium, amerikanske Litespeed. Det var også grundet til, at det netop var Litespeed, der fik til opgave at hjælpe NASA med Mars-roveren, der skulle sendes til Mars. Materialet titanium giver en meget komfortabel cykel, der absorberer stødene meget bedre end både carbon og aluminium. Det er også meget holdbart, hvorfor Litespeed tilbyder livstidsgaranti på alle titaniumstel. Ligeledes har det den fordel, at små ridser, som man uundgåeligt får på sin mountainbike, nemt kan fjernes med en skuresvamp. Køb en Litespeed titanium MTB med tidløst design hos DDTri.

  • Gravel & Cross cykler

    Ikke en racer, ikke en MTB. Men den perfekte cykel til let kørsel i skoven, til og fra arbejde, på grusveje og ikke mindst til vinter træning på landevejen. Skive bremserne sørger for maksimal "stopping power" også i regnvejr. Plads til brede dæk, også med pigge når vinteren bider fra sig.

  • Racer Cykler