Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Stel
Cykelstel

Stel Der er ingen varer i denne kategori.

Underkategorier

 • MTB Stel
  Hos DDTri har vi det mærke i verden, der er allerbedst til at arbejde med titanium, amerikanske Litespeed. Det var også grundet til, at det netop var Litespeed, der fik til opgave at hjælpe NASA med Mars-roveren, der skulle sendes til Mars. Materialet titanium giver en meget komfortabel cykel, der absorberer stødene meget bedre end både carbon og aluminium. Det er også meget holdbart, hvorfor Litespeed tilbyder livstidsgaranti på alle titaniumstel. Ligeledes har det den fordel, at små ridser, som man uundgåeligt får på sin mountainbike, nemt kan fjernes med en skuresvamp. Køb et Litespeed titanium MTB stel med tidløst design hos DDTri og lad os hjælpe dig med at bygge den op, præcis som du ønsker det.
 • Racer Stel
  Hos DDTri fører vi det amerikanske mærke, Litespeed, der blandt andet laver lækre carbon landevejscykler. Hvad enten du er til lette bjergcykler eller super aerodynamiske landevejscykler, kan Litespeed levere varen. Køb et Litespeed stel hos DDTri og lad os hjælpe dig med at bygge den op, præcis som du ønsker det.
 • Triathlon Stel
  Hos DDTri har vi verdens ældste triathlon cykelmærke, Quintana Roo. Quintana Roo blev grundlagt i 1987 af Dan Empfield, som navngav firmaet efter det sted i verden, han holdt allermest af, nemlig Quintana Roo, Mexico. I 1989 blev den første tri-specifikke produceret med aerobars og en helt unik geometri. Siden da har Quintana Roo været førende indenfor innovativ tænkning og udvikling af triathlon cykler. Med topmodellen, Illicito, ser man virkelig, hvordan et firma, der udelukkende laver triathlon specifikke cykler, kan skabe en aerodynamisk topcykel. Vi har kun carbon triathlon cykler hos DDTri. Køb et Quintana Roo stel hos DDTri og lad os hjælpe dig med at bygge den op, præcis som du ønsker det.
 • Geardrop
  Gear drop til cykler